• Z računovodskim servisom TFS sodelujemo že vrsto let, odkar smo se odločili, da del računovodskih nalog prenesemo nazaj v podjetje. Ta odločitev nam omogoča ažurnost pri obdelavi podatkov in takojšen vpogled v podatke, ki so osnova za pravilne in hitre odločitve pri vodenju podjetja.Pri tem nam je bil v pomoč TFS, ki nam je pomagal organizirati lastno računovodstvo.

    Sedaj smo že vrsto let organizirani tako, da del nalog izvajamo sami, oni pa izvedejo zahtevnejše naloge, za katere sami nismo dovolj strokovno podkovani. Poleg tega so nam vedno na voljo za nasvete in informacije. Še naprej bi si želeli sodelovanja, ki temelji na strokovnosti, dostopnosti, kakovosti in ažurnosti.Martina Vovko, Vovko d. o. o.
  • Pri računovodskem servisu TFS smo dobili tisto, kar od servisa pričakujemo. So odzivni, strokovni in zanesljivi. Skrbijo za to, da je naša dokumnetacija urejena, poleg tega so nam ves čas na voljo za davčno in finančno svetovanje.Uroš Gnezda, Vizija Sport d. o. o.
  • Z računovodskim servisom sodelujemo že od našega samega začetka in smo več kot zadovoljni. Ker se stvari iz dneva v dan nenehno spreminjajo predvsem cenimo njihovo odzivnost in strokovno pomoč.Dejan Belčevski, Studio Lumina – www.studiolumina.si